MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

Nieuwbouw bedrijfspand JOB Precision B.V. & Janssen Machining Technology in Valkenswaard

Voor 2 separate bedrijven 1 nieuw bedrijfspand realiseren om doorgroeimogelijkheden en moderne huisvesting te bieden, dat was de vraag van opdrachtgever Anvil Industries bv. Een hele mooie kans voor Miba om met de discipline projectmanagement haar toegevoegde waarde te laten zien.

Voorafgaand aan de nieuwbouw zijn de oude bedrijfspanden gesloopt en is de grond gesaneerd. Ook deze processen zijn door MIBA begeleid.

Naast het realiseren van 2 separate kantoren en 2 bedrijfshallen diende er tevens een cleanroom gebouwd te worden. De installatietechnische uitdaging voor JOB Precision was om een constante temperatuur in de bedrijfshal te generen van +/- 1 graden. Het resultaat is 2 verschillende metaalbewerkingsbedrijven met een eigen luchtbehandelingsinstallatie.

In een totale doorlooptijd van 4 jaar hebben we met alle betrokkenen de nodige fasen doorlopen; voorbereiding, omgevingsvergunning en uitvoering. Daarbij is tevens aanspraak gemaakt op de EIA en ISDE-subsidie voor de luchtbehandelings- en warmtepompinstallatie.