MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl
Van het bierviltje naar de champagne

“Het gevoel dat je goed zit, we genieten er volop van.”

  • Aandacht voor de mensen
  • No-nonsense benadering
  • Op basis van vertrouwen
  • Duurzaamheid, innovatie en succes

Zo werken wij,
dat is ons succes

Miba werkt integer en is op zoek naar de lange termijn gedachte. Duurzaamheid in de realisering van het project maar ook in het omgaan met onze relaties. Wij werken op basis van vertrouwen, met aandacht.

β€œHet gevoel dat je iets goed doet zit in kleine dingetjes, maar we genieten er volop van. Een bouwterrein oplopen, de helm op en meteen het hoofd omhoog. Om met een glimlach te zien wat er gebouwd is.

Het geeft enorm veel voldoening als het lukt om wat begon als een open vraag als project te zien groeien. Letterlijk. En geloof ons, die glimlach zien we ook bij onze opdrachtgevers terug.

Dat is waar we het voor doen. De veelzijdigheid van ons vak, dat wat Miba allemaal kan betekenen. Van het bierviltje naar de champagne. Dat is het succes wat we samen met onze opdrachtgevers delen.”

Werken

SHI non food concepts in Asten

Voor technische groothandel SHI non food concepts in Asten realiseerden we op een terrein van 38.000m2 een kantoor van 3.000m2 en een bedrijfshal met een grondoppervlak van circa 18.000 m2.

Een project waarvoor Miba alles uit de kast heeft moeten halen. Omdat we intensief en op alle fronten betrokken zijn geweest. Vanaf de voorbereiding tot en met de zogenaamde nazorg.

Naar case Alle cases

Bekijk onze cases

Facts & figures

25
Jaren actief
154
Panden in beheer
153
Tevreden relaties 2023

Benieuwd naar de mogelijkheden?

“We lopen al een tijdje mee. Een groot voordeel voor onze opdrachtgevers en natuurlijk onszelf. De opgebouwde kennis passen we moeiteloos toe. We lopen met een wijde boog om de valkuilen heen die de bouwwereld nu eenmaal kent. We laten onszelf niet verrassen. We verrassen onze opdrachtgevers wel, met rendement en resultaat.”

Neem contact op met Roland Lijten