MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

Werken bij Miba

Miba is een zorgvuldig opgebouwd team van betrokken mensen die werken vanuit een duurzaam en sfeervol pand in Asten, Noord-Brabant. Wij werken volgens een laagdrempelig en no-nonsense principe. Naast kennis heeft hart en ziel altijd een plek aan tafel. Miba is de totaaloplossing in het begeleiden van de bouw en het beheer van vastgoed.

Wij zijn op zoek naar degene die het lef heeft om samen met een kleine groep collega’s verder uit te bouwen wat er reeds is. Waar je er als individu toe doet. Met een afwisselend product en veeleisende opdrachtgevers, aansprekende eigenschappen. Miba biedt het allemaal. Dat is niet voor iedereen. Maar dat maakt niet uit. Want we zijn niet op zoek naar iedereen.

Projectontwikkelaar / Projectmanager

 • Marktconform salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • vernieuwende en creatieve vraagstukken
 • afwisseling gegarandeerd
 • altijd in contact met opdrachtgevers en collega’s
 • met aandacht en vertrouwen.

 

Wat jij er uit kunt halen
Als projectontwikkelaar bij Miba voel je je goed in een complex en uitdagend krachtenveld. Je bent namelijk dagelijks bezig met vernieuwende en creatieve vraagstukken. Tijdens het gehele proces ben je de directe aanspreekpartner van de opdrachtgever. Je bent daarom niet snel tevreden en realiseert wat optimaal mogelijk is. Je gaat voor maximaal gebruiksgenot, optimaal rendement en doordachte duurzaamheid. Haalbaarheidsstudies en locatieonderzoeken voer je zelfstandig uit.

Miba is actief in verschillende markten; wonen, werken, zorg en commercieel vastgoed (zie onze cases) Elk project is anders, afwisseling gegarandeerd. Datzelfde geldt voor jouw rol.

Waar wij dol op zijn
Je hebt een HBO-opleiding afgerond, bouwkundig of vastgoed georiënteerd. Je hebt werkervaring opgedaan bij een organisatie binnen een vergelijkbaar marktgebied. Bij voorkeur bij een ontwikkelaar of bouwmanagement-bureau. Je hebt intensief contact met onze opdrachtgevers dus je moet je goed voelen om regelmatig en open te communiceren. Datzelfde geldt uiteraard richting je collega’s. We houden elkaar graag en regelmatig op de hoogte.

Wat hebben wij voor jou
Een zelfstandige, uitdagende baan in een platte organisatie met korte communicatielijnen. Wij werken zoals we zelf zijn, met aandacht voor de mensen en op basis van vertrouwen. Je werkt in een prettige omgeving, die professionaliteit en duurzaamheid ademt. Wij hanteren concurrerende arbeidsvoorwaarden, dat is voor ons vanzelfsprekend. En wij bieden gedreven en ondernemende collega’s alle mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Jij bepaalt het tempo, wij het ritme.

Naar vacature

Direct contact: bel of Whatsapp Rik Maas 06-51366231

Technisch vastgoedbeheerder (evt. Parttime)

 • Marktconform salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • Diverse en uitdagende vastgoedportefeuilles.
 • Afwisseling gegarandeerd
 • Altijd in contact met opdrachtgevers en collega’s
 • Met aandacht voor beheer.

Wat jij er uit kunt halen
Nogal wat. In de rol van technisch vastgoedbeheerder ben je namelijk (mede)verantwoordelijk voor het structureel uitbouwen van ons professionele succesvolle vastgoedbeheer. Je wilt alles weten van onze groeiende portefeuille, het gebruik en de staat ervan. Je bepaalt waar aandacht nodig is en ook de uitvoering ervan neem je direct mee. Onze vastgoedportefeuille is divers en dus altijd anders, de nadruk ligt op kantoren, bedrijfspanden en woningen. Het is jouw verantwoordelijkheid om de verhuur en technische staat optimaal te beheersen.

Bij Miba werken we samen, altijd. Je overlegt met regelmaat met je directe collega’s zodat er altijd overzicht is van het totaal aan portefeuilles.

Overzicht werkzaamheden;

 • Opstellen van compleet dossier per locatie
  (aankoop- & aanhuur-dossiers, revisie tekeningen, garantieverklaringen, brandveiligheid , alarm, installaties,  onderhoudscontracten, leveranciers en onderaannemers, enz);
 • Jaarlijks opstellen, controleren en/of aanpassen van de meerjarenbegroting;
 • Meedenken in het team over optimalisatie gebruik en verhuur (evt transitie);
 • Je draagt zorg voor het complete bouwmanagement bij een verbouwing, herinrichting of aanpassing van panden die behoren tot je vastgoedportefeuille;
 • Opstellen van planningen en budgetten aangaande het technisch beheer en mogelijk facilitaire diensten;
 • Onderhouden van contacten met huurders, gebruikers, leveranciers, (onder)aannemers en overheden;
 • Uitvoeren van periodieke inspecties van het onroerend goed en opstellen van rapportages;
 • Uitvoeren van transitie- (aankoop) of mutatie (aanvang) inspecties en opstellen van rapportages;
 • Inkopen en inhuren van diensten voor het dagelijks onderhoud;
 • Opmaken van contracten;
 • Controleren van uitgevoerde werkzaamheden inclusief factuur afhandelingen.

Waar wij blij van worden
Je hebt een MBO-opleiding afgerond en een HBO werk-/ en denkniveau, bouwkundig of vastgoed georiënteerd. Je hebt werkervaring opgedaan bij een vergelijkbare organisatie binnen dit werkgebied. Bij voorkeur bij een vastgoedbeheerder, bedrijfs-/ of bouwmanagementbureau. De vraag wat industrieel/commercieel vastgoed is moet je kunnen beantwoorden. Of opgezocht hebben en dat ook zeggen, no-nonsense. Dan heb je wat ons betreft de juiste mentaliteit. Je durft iets te ondernemen, je wilt leren en denkt vooruit. En dat is precies wat wij zoeken.

Je hebt intensief contact met diverse partijen dus je moet je goed voelen om regelmatig en open te communiceren. Datzelfde geldt uiteraard richting je collega’s. We houden elkaar graag en regelmatig op de hoogte.

Waar jij blij van kunt worden
Een zelfstandige, uitdagende baan in een platte organisatie met korte communicatielijnen. Wij werken zoals we zelf zijn, met aandacht voor de mensen en op basis van vertrouwen. Je werkt in een prettige omgeving, die professionaliteit en duurzaamheid ademt. Wij hanteren concurrerende arbeidsvoorwaarden, dat is voor ons vanzelfsprekend. En wij bieden gedreven en ondernemende collega’s alle mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Jij bepaalt het tempo, wij het ritme.

Naar vacature

Direct contact: bel of Whatsapp Marcel van Mullekom 06-13133299