MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl
Rechtuit. Richting. Resultaat.

“Het is een belofte. En daar mag je ons aan houden.”

  • Aandacht voor de mensen
  • No-nonsense benadering
  • Op basis van vertrouwen
  • Duurzaamheid, innovatie en succes

Over ons

Miba is een zorgvuldig opgebouwd team van betrokken mensen die werken vanuit een duurzaam en sfeervol pand in Asten, Noord-Brabant. Wij werken volgens een laagdrempelig en no-nonsense principe. Naast kennis heeft hart en ziel altijd een plek aan tafel. Miba is de totaaloplossing in het begeleiden van de bouw en het beheer van vastgoed.

Rechtuit. Richting. Resultaat.

Het staat in onze zogenaamde tagline. En dat doen we niet zomaar. Het zegt alles over ons hoogste doel. Dat wat wij nastreven en ‘leveren’ aan onze opdrachtgevers.

Rechtuit. Duidelijk, helder, stellig. Zonder twijfel.
Richting. Miba bepaalt, verrast en neemt de klant bij de hand. Omdat we het beheersen.
Resultaat. De gezamenlijk ambitie. Het hoogst haalbare. De verwachting voorbij.

Het is een belofte. En daar mag je ons aan houden.

Het team

Miba ontleent haar bestaansrecht aan de kracht van de groep. Het gezamenlijk optrekken en delen van expertise en inspiratie.

Eén gezamenlijk doel. Het samen kiezen van een richting al is deze aanvankelijk niet altijd bepaald. Het gedroomde resultaat voor ogen.

Deze gedachte willen wij met ons merk onder de aandacht brengen van nieuwe collega’s en opdrachtgevers. Maar bovenal willen we het zelf voelen, zien en meemaken.

Aan het woord is Gert Jan Kruijning, van AAA architecten uit Den Haag.

“De verrassing zit in de vrijheid. Miba geeft je de ruimte en denkt mee. Ze gaan achter het ontwerp staan.”

Wij draaien als architectenbureau al aardig wat jaren mee. Datzelfde geldt voor onze relatie met Miba. Leuk om op te merken is dat het project waarbij we elkaar hebben leren kennen (nog) niet gerealiseerd is.

Toch werd destijds meteen duidelijk waarom we als bedrijven zo goed bij elkaar passen. De zorgvuldigheid en functionaliteit in denken kwam zowel in het ontwerp als in de voorbereiding naar voren. We streven beiden het optimale resultaat na en staan open voor overleg met alle betrokkenen. Vanaf dat moment werken we intensief en prettig samen.

Een tastbaar resultaat van de samenwerking is het Brabantia design center in Valkenswaard. Een prachtig project waarbij de relatie met Miba tot in detail klopte.  Je moet het maar durven om een dergelijk ontwerp te bouwen. Dat lef begint bij de opdrachtgever. Maar de bouw ervan levert natuurlijk vragen op, veel is niet standaard. Een partij zoals Miba bleek een onmisbare schakel om een complex gebouw als dat van Brabantia te realiseren.

 

Naar case

 

Altijd in beweging

Onderhanden werk is elke dag anders. Morgen kan het af zijn. Tevreden relaties +1.

25
Jaren actief
154
Panden in beheer
153
Tevreden relaties 2023
130K
Aantal m2 bedrijfsruimten
3100
Aantal woningen

Werken bij MIBA

Wij zijn op zoek naar degene die het lef heeft om samen met een kleine groep collega’s verder uit te bouwen wat er reeds is. Waar je er als individu toe doet. Met een afwisselend product en veeleisende opdrachtgevers, aansprekende eigenschappen. Miba biedt het allemaal. Dat is niet voor iedereen. Maar dat maakt niet uit. Want we zijn niet op zoek naar iedereen.

Bekijk vacatures