MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

Nieuwbouw woongebouw Derpsestraat / Lage Kerk in Deurne

Peelstaete vastgoed en ontwikkeling, waarvan Miba mede-aandeelhouder is, is de initiatiefnemer van deze herontwikkeling tot woongebouw met 24 appartementen voor 1-2 personen.

Miba is naast initiatiefnemer tevens de ontwikkelaar en neemt het project management van de herontwikkeling voor haar rekening. Burgtbouw, mede-aandeelhouder Peelstaete, geeft de technische input van de bouwmethodiek en is de beoogd bouwer. Miba is de spin in het web in de bestemmingsplan wijziging en overige afspraken met gemeenten en omgeving. Daarnaast zijn we ook de aangewezen partij om in het ontwerptraject te komen tot de juiste vergunningen.

Het ontwerptraject is in goede samenwerking verlopen met een bouwteam waarin architect-constructeur-brandadviseur-aannemer-W-installateur-E-installateur vertegenwoordigd zijn.

Na de ontwerpfase is het plan naar uitvoeringsniveau getild waarin alle uitvoerende partijen gecontracteerd zijn om te komen tot de realisatie.

Een interessant kenmerk van het project is dat het een binnenstedelijke ontwikkeling is waarbij de omgeving belangrijk is en we respectvol om moeten gaan met de bezwaren uit de buurt en tevens in gesprek zijn met de Heemkunde kring.

De verwachte oplevering is in 2024.