MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

Nieuwbouw bedrijfspand IVS in Veghel

In 2009 heeft Miba voor IVS een nieuw bedrijfspand gerealiseerd. Na 5 jaar is IVS dusdanig gegroeid dat de huidige locatie niet meer paste en uitbreiden bleek daar niet mogelijk. Allereerst is besloten een locatie onderzoek uit te voeren om op zoek te gaan naar mogelijke percelen voor nieuwbouw. Na de keuze voor de definitieve locatie is een volledige nieuwbouw ontworpen en gerealiseerd om IVS weer de ruimte te geven om te groeien.

Miba heeft IVS van A-Z begeleid in het gehele traject en absoluut maatwerk kunnen realiseren (doorlooptijd van plan tot realisatie 1,5 jaar). Van het opstellen van het PVE, tot advisering in de planvorming, als het middelpunt van het ontwerp proces en verantwoordelijke in het vergunningstraject. Om vervolgens het project te realiseren en alle uitvoerende partijen te selecteren en contracteren. Tijdens de uitvoering verzorgden wij de directievoering en bewaakten wij op Kwaliteit, Tijd, Geld, Organisatie en Informatie.

Fraaie kenmerken van het pand zijn onder andere de bijzondere vormgeving en de gemetselde gevels. Het pand heeft 2 voorzijden omdat het op een hoek gelegen is.