MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

Nieuwbouw Bilderdijklaan Living in Eindhoven

Miba heeft de discipline bouwmanagment voor haar rekening genomen voor haar opdrachtgever Meduon Participaties bv. Gelegen tegen het Van Abbe-museum, naast een laad- en losstraat. Een complex en uitdagend proces om te begeleiden. Desondanks is de planning gehaald en een is het resultaat prachtig. Zowel de bewoners van de 8 luxe appartementen als het museum zijn erg te spreken over het resultaat en de functionaliteit eromheen.

Het totale traject heeft twee jaar geduurd, de bouw is goed verlopen. Door tijdens het voortraject de belangen van de verschillende partijen goed af te wegen en inzichtelijk te maken. En uiteraard ook dankzij de betrokken professionele partijen, oa BurgtBouw (bouwkundig aannemer), Loots (loodgieter) en van de Ven (elektricien).

Een bijzonder maar belangrijk detail om te noemen is dat bij dit project Miba niet alleen het projectmanagement van de casco bouw voor haar rekening nam, maar ook de kopers begeleiding. We zaten met de eindgebruikers aan tafel om zijn of haar eisen te toe te voegen in het eindproduct. Miba was de schakel om de belangen van alle betrokkenen te verbinden. Hetgeen succesvol verlopen is.