MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

Nieuwbouw bedrijfsruimte Patisserie Hoeben in Liessel

De bekende bakkerij in Liessel groeide in uit zijn jas. Er ontstond de mogelijkheid om het naastliggende perceel aan te kopen

Miba heeft als projectmanager Patisserie Hoeben van A-Z begeleid gedurende het gehele traject (van plan tot realisatie in 1 jaar). Van het opstellen van het PVE, advisering in de planvorming, het ontwerp proces en vergunningstraject.

Na een gedegen voorbereiding hebben wij ook het project tot realisatie gebracht en alle uitvoerende partijen geselecteerd en gecontracteerd. Tijdens de uitvoering verzorgden wij de directievoering en bewaking op Kwaliteit, Tijd, Geld, Organisatie en Informatie.

Als toeleverancier van verse producten wordt er het gehele jaar dag en nacht gewerkt in de bakkerij. De werkzaamheden zijn dus uitgevoerd terwijl de bakkerij volledig functioneerde. Ook in de bestaande bakkerij zijn werkzaamheden uitgevoerd om de aansluiting van de bestaande bedrijfsruimte op de nieuwbouw (± 2600m2) verantwoord te kunnen maken en een logische routing in productie te realiseren.

Wij zijn inmiddels een aantal jaren verder en Patisserie Hoeben is nog steeds blij met de destijds gemaakte keuzes. Dat heet lange termijn denken en ontwikkelen.