MIBA Wilhelminastraat 13 5721 KG Asten +31 (0)493 690 184 info@miba-asten.nl

SHI non food concepts
Asten

Opdrachtgever SHI, Stef Jansen;

Als opdrachtgever ben je niet op zoek naar grote verhalen. Althans wij niet. Wij willen gerichte informatie en duidelijke antwoorden op onze vragen. En dat is precies wat Miba doet.”

Realisatie bedrijfsgebouw en kantoor

Fasen    : voorbereiding en realisatie

Opdracht Miba : Bouwmanagement

Voor technische groothandel SHI non food concepts in Asten bouwden we op een terrein van 38.000m2 een kantoor van 3.000m2  en een bedrijfshal met een grondoppervlak van circa 18.000 m2.

Een project waarvoor Miba alles uit de kast heeft moeten halen. Omdat we intensief betrokken zijn geweest in de voorbereiding en de zogenaamde nazorg.

We schreven het ontwikkelingsplan en hebben intensief met de verantwoordelijke ambtenaren overleg gehad voor de noodzakelijke wijziging van het bestemmingsplan.

Het professionele bouwteam is door ons samengesteld en dat bleek een schot in de roos. Wij hebben tevens de taak van de volledige inrichting van de productiehal en de kantoren op ons genomen. De bouw verliep vlot, communicatie was prettig, het resultaat naar tevredenheid.

Naast de voorbereiding en de realisatie van het indrukwekkende pand hebben wij een actieve rol kunnen spelen in het zoeken naar een investeerder en is meegedacht over de uiteindelijke directievoering.

Een voorbeeldproject waarbij een 2-tal disciplines van Miba heel duidelijk naar voren kwamen; ontwikkeling en projectmanagement.

“Of ik ze aan zou raden als werkgever? Zeker wel. Vaktechnisch interessant, grote en veeleisende klanten, mooie projecten. Rechttoe rechtaan gaat vervelen, toch?”

Aan het woord is Stef Jansen, van SHI non food concepts uit Asten.

“Als opdrachtgever ben je niet op zoek naar grote verhalen. Althans wij niet. Wij willen gerichte informatie en duidelijke antwoorden op onze vragen. En dat is precies wat Miba doet. Het is eigenlijk simpel, de telefoon wordt opgenomen en de mails worden beantwoord. Snel en persoonlijk.

Onze relatie gaat al ruim 10 jaar terug. Een persoonlijke relatie waar ik veel waarde aan hecht. Bij Miba voel je je welkom, ik waardeer de mensen en het persoonlijke contact. Serieus maar zeker ook ruimte voor de lach. Dat kenmerkende karakter past erg goed bij ons als bedrijf.

Ik heb nog nooit een factuur gezien die ik niet aan zag komen. Miba is het betrouwbare filter. Helaas komt het ooit voor dat we van derden facturen ontvangen die niet kloppen of simpelweg niet te verklaren zijn. Als we samenwerken met Miba kan ik dat onrustige gevoel helemaal loslaten, omdat ze het overzien en regelen.

Of ik ze aan zou raden als werkgever? Zeker wel. Het lijkt me om de eerder genoemde persoonlijke reden een heel leuk bedrijf om te werken. Vaktechnisch interessant, grote en veeleisende klanten, mooie projecten. Rechttoe rechtaan gaat vervelen, toch?”